Anvelope Tigar In Romania

claricebogen863

De regula, aceste anvelope au un consum de carburant putin mai mare si un randament kilometric mai mic, insa avantajele oferite sunt importante. Alege cauciucuri in functie de tipul masinii, in functie de sezon (cauciucuri de vara, cauciucuri de iarna sau all seasons), in functie de producator si de alti indici pentru a avea o aderenta perfecta pe orice tip de drum si in orice conditii meteorologice.

Care sunt cele mai ieftine anvelope de vara si unde la ...Acest aspect imbunatateste aderenta în viraje si scurteaza distantele de franare, oferind astfel mai multă siguranta și confort in rulare. Daca vei cumpara doua astfel de cauciucuri, шины молдова te vei putea bucura de un grad de durabilitate foarte bun si de o aderenta demna de apreciat, deoarece aceste produse sunt confectionate in asa fel incat sa ofere rezistenta si confort.

Cele mai bune anvelope de vară au o franare de exceptie, o manevrabilitate uimitore, un randament kilometric bun si un consum de carburant redus. Cele mai bune anvelope de iarnă sunt cele incadrate in cod clasa autoturism A de aderenta pe carosabil ud, marcaje anvelope all season care sunt si cele mai sigure Modelele din clasa A aduc economii semnificative de carburant si pot economisi pana la 80 de litri de carburant de-a lungul perioadei de utilizare.

Posibilitatea aparitiei fenomenului de acvaplanare este redusa gratie profilului in forma de V care dispune de caneluri late, permitand astfel o evacuare rapida a apei acumulate in banda de rulare Anvelopele auto cu grad maximizat de aderenta pe un carosabil umed sunt marcate cu litera “A”, in timp ce aderenta minima se marcheaza cu “F”.

Tot ce mai ai de facut este sa te prezinti la service pentru montaj, de transportul produselor catre service ne ocupam noi.

Iar dotarita celor patru caneluri longitudinale, prezente pe toata circumferinta anvelopei, se realizeaza evacuarea eficienta a apei, reducand astfel riscul aparitiei fenomenului de acvaplanare si oferind un plus de confort la condus. Nexen este o companie cu o experienta de peste 70 de ani in industria anvelopelor. Aceasta clasificare este influentata de indicele de consum de carburant, de indicele de aderenta pe carosabil ud, de nivelul de zgomot produs in timpul rularii, de calitatea materialelor din compozitia cauciucului, de caracteristicile anvelopei si de brand.

Disponibil în dimensiuni cuprinse intre 16″ și 18″, modelul NEXEN WINGUARD SNOW’G WH2 este ideal pentru automobilele compacte. Prin urmare, anvelopele all terrain sunt un pas in fata pentru sezonul de iarna in comparatie cu un set de cauciucuri de vara, insa nu se compara cu un set de cauciucuri de iarna concepute special pentru acest sezon.

Exemplele sunt multiple, de la grupul Volkswagen care are ca echipare originala modele Nexen pentru noul Golf 8 cu dimensiunea 205/55R16 cu modelul N’Blue S, nout T-Roc pe dimensiunea 215/60R16, dar si modele precum Caddy cu dimensiunea 195/65R15 si modelul N’blue premium, Polo pentru dimensiunea 195/55r16 cu N’Fera Sport Nexen N’blue Premium vine intr-o gama difersificata de dimensiuni avand diametrele cuprinse intre 13″ si 17″ fiind compatibila cu o gama larga de masini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *